Design Services

Studio MarCom_design services_grafisch vormgeving

Design Services

Alleen een merk dat raakt blijft hangen

Branding is maatwerk. Ieder merk is uniek. Door een krachtige en consistente branding kun je het verschil maken en meer resultaat boeken. Dat geldt ook voor kleinere ondernemers zoals jij.

Studio MarCom is er om jouw merk uniek, onderscheidend en herkenbaar vorm te geven. Daarbij werken we vanuit jouw persoonlijke merkverhaal en kijken we naar wat bij jouw merk én doelgroep past.

Studio MarCom ontwerpt:

  • Logo’s & Huisstijlen
  • Stationery
  • Marketingmaterialen
  • WordPress Websites (Divi)
  • Social Media visuals
    en meer

Studio MarCom ontwerpt jouw merkmaterialen

;

Brand Identity

Logo design • Huisstijl
Rebranding • Moodboards
Brand Style Guidelines

;

digitaal design

Website Design (WordPress Divi) • Blogs
E-Books & E-Courses • E-Newsletters
E-books • Digitale Magazines
Social Media Graphics

;

Print design

 Visitekaartjes • Stationery
Brochures • Flyers • Gift Vouchers
Lookbooks • Advertenties • Editorials 
Magazine/Layout Design 
Point-Of-Sale Materialen • Signage

Klik op onderstaande button voor meer informatie over mijn pakketten en tarieven.

Een logo en huisstijl die passen
bij jouw persoonlijkheid en doelgroep.
Marketingmaterialen die zorgen voor herkenbaarheid.

Werkwijze

01

INSPIRATIESESSIE

Achter ieder professioneel ontwerp, schuilt een gedegen strategie. Tijdens een online inspiratiesessie van max. 45 min. leggen we de basis voor jouw merk. We bespreken o.a. jouw wensen, doelgroep, boodschap. Samen bepalen we de juiste communicatiekanalen en marketingtools.

02

DESIGN & REVISIE

Op basis van de inspiratiesessie ga ik aan de slag met jouw ontwerp. Het optimaal inzetten van de juiste kleuren, beelden en teksten zorgt voor meer impact, een betere merkbeleving, herkenbaarheid en is mede bepalend voor het succes van jouw merk. Tijdens het ontwerpproces houd ik contact met je. Er zijn standaard 2 correctieronden.

03

Oplevering

En dan is het tijd voor de oplevering! Ik lever de bestanden aan die je nodig hebt voor drukwerk en/of online gebruik, inclusief een handleiding. In geval van een website project zal ik je uitleg geven over het Content Management Systeem WordPress (Divi) en hoe je zelf aanpassingen kunt doen of berichten kunt toevoegen.

Flatlay Happy Vibes Card Scissors Washi Tape

professioneel, onderscheidend & Herkenbaar

Presenteer jouw merk met trots

Als je denkt dat brand design alleen voor grote bedrijven is, dan heb je het mis. Ondernemers zoals jij zullen vooral met een krachtige branding het verschil kunnen maken en meer resultaat boeken. 

Het draait met name om de herkenbaarheid van jouw bedrijf, jouw onderscheidend vermogen en de merkbeleving. Vanaf het moment dat de klant met jouw bedrijf in aanraking komt, moet je ernaar streven dat de klant niet meer weggaat en zich jouw bedrijf blijft herinneren. Hoe doe je dat? 

Studio MarCom helpt ondernemers bij het ontwikkelen van hun eigen merkidentiteit. Het begint met het vertellen van jouw unieke en persoonlijke verhaal dat we laten aansluiten bij jouw doelgroep. Vervolgens bepalen we de juiste communicatiekanalen en marketingtools.  

Ik hecht enorme waarde aan een intensieve samenwerking met mijn klanten. Tijdens een-op-een sessies leer ik jouw bedrijf kennen en bespreken we onderwerpen als marketing, doelen, contentstrategie, stijl en nog veel meer. Samen vormt dit de basis voor jouw merkverhaal. Jouw ideeën en doelen zet ik om in tastbare, professionele ontwerpen. 

Met mijn passie voor (grafisch) vormgeving, content creatie en fotografie zorg ik voor een professionele en onderscheidende uitstraling van jouw merk. We creëren niet alleen een visueel ontwerp, maar een complete merkbelevenis die een onuitwisbare indruk achterlaat op jouw klant. 

 

 

 

Klaar voor een professioneel ontwerp?

Ik werk het meest met ondernemers en merken uit de volgende branches: lifestyle, fashion, interieur & design, fotografie,
maar ook met kennisondernemers. 
Denk je dat we een goede match zijn? Neem dan contact op voor meer informatie
over mijn pakketten en tarieven of boek een gratis kennismakingsgesprek.

Stel je vraag via Whatsapp