About

Studio MarCom is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en lanceren van merken en rebranding.
Opgericht in 2018 door branding en marketingcommunicatie specialist Marit Verbruggen (1983).

About Studio MarCom_Marit Verbruggen

About

Marit Verbruggen

Na mijn studie International Business & Languages heb ik meer dan 15 jaar als marketing- en communicatiemanager gewerkt voor zowel internationale fashion retailers zoals Tommy Hilfiger en Mexx als ook voor kleinere lokale bedrijven. Vanwege het werk van mijn man verhuisde ik in 2014 met mijn gezin naar Curaçao. Een uitdaging die wij met beide handen aangrepen. Na 4 jaar Curaçao wonen wij sinds 2018 in Luxemburg.

Het beste van twee werelden 

Met de oprichting van Studio MarCom (in 2018) kan ik waar ook ter wereld met mijn passie voor brand design en vormgeving bezig zijn. En daarmee bouwen aan sterke merken. Van logo- en huisstijlontwerp tot het vormgeven van drukwerk, websites, online uitingen en social media kanalen.

Het ontstaan van Studio MarCom komt voort uit het continu streven naar het beste (ik leg de lat hoog voor mezelf), het opkijken tegen grote internationale merken en de drang om zelf ook op dat niveau te presteren en daarmee kleinere bedrijven te helpen hun merkidentiteit vorm te geven.

 

Mijn stijl & Werkwijze

Less is more

Een van mijn managers zei ooit tegen mij: “Jij weet als geen ander structuur te scheppen in een creatieve werkomgeving.” Met mijn ervaring als projectmanager schakel ik moeiteloos tussen verschillende opdrachten, zowel online als offline, met altijd de strategie, de merkstijl en het doel in mijn achterhoofd.

Mijn ontwerpen zijn modern en minimalistisch. Ik hou van ‘less is more’. Ik heb perfectionisme uitgevonden en zet graag de puntjes op de ‘i’. Als alles samenkomt en tot in detail klopt ben ik pas tevreden.

Op basis van vertrouwen

Kwaliteit staat bij mij altijd voorop. Om een sterk merk te bouwen, vind ik dat je de tijd moet nemen. De basis moet kloppen, voordat je verder kunt bouwen. Ik leer mijn klanten daarom graag goed kennen zodat we aan één woord genoeg hebben. Een vertrouwensband opbouwen en een wederzijdse klik vind ik dan ook essentieel. Als je mij een opdracht toevertrouwt dan weet je dat het goedkomt. Ik ben open, eerlijk, praktisch ingesteld en zal altijd streven naar het beste eindresultaat voor mijn klant.

About Studio MarCom_werkwijze
About Studio MarCom_Interior

En verder over mij…

Van camping tot designhotel

Ik ben gelukkig getrouwd en al 15 jaar samen met mijn man. We hebben twee prachtige dochters. Onze oudste is in 2013 geboren in Nederland en onze jongste in 2015 op Curaçao.

Mijn inspiratie haal ik uit mijn reizen. Ik houd van lekker nostalgisch, kneuterig en back to basic op de camping. Maar ik vind het ook heerlijk om mooie steden te bezoeken en dan te logeren in fijne boetiek- of designhotels en mezelf te laten verrassen in een goed (sterren)restaurant.

Tegelijkertijd ben ik een enorme huismus en houd ik ervan om het thuis gezellig te maken. Ik kan uren rondkijken op Pinterest of door interieurmagazines bladeren en vervolgens de woonkamer weer een andere look geven met nieuwe decoraties of foto’s aan de muur. Mijn droom is om ooit een eigen huis, geheel naar persoonlijke smaak, te laten bouwen.

In mijn vrije tijd fotografeer ik regelmatig, volg ik cursussen voor vormgeving en fotobewerking en ben ik graag creatief bezig met mijn kinderen.  

Wil je meer weten over mij en wat Studio MarCom voor jou kan betekenen? Neem contact op!  

 

Zoek jij een specialist op het gebied van
branding & marketing communicatie?

 

Een sparringspartner, grafisch vormgever
of uitvoerend producent?

Stel je vraag via Whatsapp